Радови на изградњи храма на Стрелишту у Панчеву увелико трају, а сви верници су позвани да својим малим доприносом помогну завршетак овог велелепног здања

Драги пријатељи  помаже Бог,

Изградња нове Цркве у Панчеву на Стрелишту отпочела је после много деценија ишчекивања.Последњих година били смо сведоци и учесници великих догађаја у нашој заједници, изградња монтажног храма, звоника, палионице за свеће, чајне кухиње са таолетима, канцеларије са помоћним просторијама, ограђивање и  уређење порте и почетак изградње храма.

Верујемо да се свако од вас поноси оним што је учињено. Предстоји нам у догледно време, ако Бог да да се храм комплетно сазида и покрије а све то зависи од финансијских могућности.

Имајући, све то на уму, желимо да вам упутимо апел да помогнете вашим донацијама а сходно својим могућностима.

Жиро-рачун за помоћ

Уколико желите да донирате за изградњу Храма на Стрелишту у Панчеву, уплату можете извршити на број жиро-рачуна:

200-3290910101844-90

Код свештеника парохије Стрелиште:

о. Бојан Кошанин (‪065 6443753) и о. Бранко Божић  (060 0105500)

За уплаћен новац, добићете признаницу а ваше име појавиће се у листи донатора са унетим тачним износом који сте уплатили на са сајту храма crkvastreliste.banatska.com/donatorska-knjiga/

Ако донацију желите да извршите у радовима, матријалу, услугама, можете се обратити неком од поменутих свештеника, а они ће вас обавестити о могућностима и начину  реализације Ваше донације.

Ваше име и опис донације биће унето у листу донатора.

Велика захвалност свима који су до сад на било који начин помогли изградњу храма на Стрелишту. Нека Вам Господ строструко врати сваким “даром добрим и сваким поклоном савршеним” (Јак. 1, 17)