Хуманитарни Васкршњи базар

Хуманитарни Васкршњи базар

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Поштовани пријатељи обавештавамо вас да ће се у четвртак 18.04 од 16:30 до 18:00 часова одржати хуманитарни Васкршњи базар у Основној школи Стеван Сремац у Борчи, па вас позивамо да заједно са нама узмете учешће у овом догађају и подржите нас како би смо што више прикупили новца за две породице из наше школе којима ћемо проследити тај новац. Овај базар су подржали и узели активно учешће и градска Општина Палилула, дечији часопис “Светосавско Звонце” Православно спортско друштво Света Србија, КУД Борчански опанак, хор манастира Богородице Тројеручице, иконописачка радионица познатог уметника Ненада Стојкова и познати  спортски играчи звезде Вујадин Савић и партизана Саша Здјелар, кајакашице сестре Молдован и тенисерка Бојана Јовановски. 
 
У сарадњи са ученицима млађег узраста од првог до четвртог разреда и њиховим учитељицама продаваће се производи које су направили у виду дрвених јаја, честитки, корпица и других производа Васкрскршње тематике . Такође ученици трећег разреда ће заједно са својим вероучитељем отпевати једну Васкршњу песмицу.
 
Поред тога учешће у овој манифестацији је узела и Црква Светога оца Николаја из Борче и донирала нам одређене производе који ће се наћи на стандовима овога базара.
 
На крају манифестације ће се одржати фудбалска утакмица између фудбалског клуба Оле из Борче и ученика основне школе Стеван Сремац.